Üçüncülüğü istemiyorlar

ÇOK enterasan bir lig oynanıyor. Ligin üstünde, iki takım şampiyonluğu kovalıyor. Ligin dibi iğneli fıçı.

Ne hikmetse ben anlamış değilim. Şu lig üçüncülüğünü hiçbir takım istemiyor. Beşiktaş da dün ilk golü bulmasına rağmen, sonra arkaya düştü. Yenilen iki komik gol var. Beşiktaş takımı bunu hep yapıyor. Sonlarda bulunan penaltı, 1 puanı getirdi.

Gaziantep’in 3 puanı kaybetmesi ligde işini zora soktu. Kazansalardı, ’bu ligde kaldılar’ diyecektim ama daha işleri var.

Maçın hakemi Yılnur Önen’in hakemliğini ben beğenmem. Ama dün iyi maç yönetti. Beşiktaş takımı bütün olarak iyi top oynamadı. Tek tek oyunculara bakıyorum. ’Ahh! şu da iyi oynadı’ diyebileceğim bir oyuncu yok. Gaziantep de öyle.

Maçı izlerken sıkıldım

Yani daha Türkçesi 4 gol olmasına rağmen ben maçı izlerken sıkıldım. Kleberson, Tümer’in ve Sergen’in olduğu oyunlarda iyi oynuyor. Tek kaldığında ise oyunun liderliğini yapamıyor. Sıradan bir oyuncu görüntüsüne giriyor. Bunu anlamak mümkün değil. Bu kadar kaliteli oyuncunun oyunu sahiplenmesi lazım. Bobo dün akşam Gökhan’a bir gol attırdı. Asisti mükemmel. Bir de penaltıdan gol attı. O da iyi. Ama oyunda yoktu. Beşiktaş 1 puan olsa da alarak, rakiplerinin kaybetmesiyle üçüncülük hevesini artırdı.

Bu maçın neticesine bakıp çarşamba günü oynanacak kupa maçına ahkam kesmek mümkün değil. Kupada her şey olur ama Beşiktaş büyük bir avantajla rövanşı oynayacak.

Futbolu beğenmediğimi söylemiştim. Oyuncuların arasına girip de vıdı vıdı yapmanın da bir manası yok. Gaziantep için çok önemli bir maçtı. Gaziantep kısmet tepti. Beşiktaş tek puan buldu. Yenilmekten iyidir diye düşünüyorlardı.
Yazarın Tüm Yazıları